08 اردیبهشت 1403

شرح وظا یف واحد غذا

  • نظارت مستمر بر فعالیت مراکز تولید و بسته بندی مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی، سردخانه ها،‌ انبارهای نگهدای مواد غذایی،‌ عمده فروشیها و ...
  • نظارت بر اجرای قوانین و ضوابط فنی و بهداشتی مواد خوراکی ،‌آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و معرفی متخلفین به مراجع ذیصلاح
  • رسیدگی به شکایات مردمی در مورد مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی        
  • آموزش همگانی در زمینه مواد خوراکی،‌ آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی و همچنین آموزش مسئولین فنی کارخانجات