08 اردیبهشت 1403

  • 1402/11/16
  • - تعداد بازدید: 84
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم بید

برسی دقیق کارشناسان بهداشت محیط از نانوایی های صفاشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم بید: کار شناسان سلامت محیط با هدف حفظ و سلامت احاد جامعه در بهمن ماه 1402اقدام به اجرای  طرح بازرسی بهداشتی از نانوای های صفاشهر نمودند.

 

 

رئیس شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خرم بید اظهار داشت:در این طرح که توسط کارشناسان سلامت محیط صورت گرفت، کلیه نواقصی بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت و تعدادی نان جهت نمونه برداری به آزمایشگاه ارسال شد .

دکتر حسین آذرفر افزود: میزان استفاده نمک در خمیر بایستی به ازای هر 100کیلو گرم آرد حداقل یک کیلو گرم نمک به خمیر اضافه گردد تا میزان  نمک باقیمانده در نان بعد از پخت کمتر از یک درصد گردد.وی همچنین عنوان کرد: بازرسی از نانوایی ها جهت بررسی وضعیت بهداشتی به صورت مستمر در شهرستان خرم بید در حال انجام است.

 

آقای میرشکاری مسئول واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خرم یبد بیان کردن:در این بازرسی از تمام نانوایی های شهر صفاشهر بازدید و مسائل بهداشتی بر اساس چک لیست بازرسی شامل : وضعبت بهداشتی ، ساختمان مکان کسب ، وضعیت بهداشت کارکنان ، میزان نمک مصرفی در خمیر ، استفاده از البسه مخصوص کار .و هم چنین مطالب آموزشی به کار کنان و مسئولین نانوای داده شد و به 5 نانوای نیز اخطار جدی صادر شد.

 روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خرم بید 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار,پیام سلامت,اطلاعیه ها
  • کد خبری : 94351
کلیدواژه