31 اردیبهشت 1403

  • 1402/01/03
  • - تعداد بازدید: 47
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
بازدید نوروزی از رستوران های بین راهی و واحد های صنفی

واحد بهداشت محیط

.

 
بازدید کارشناسان بهداشت محیط در روز دوم ایام تعطیلات نورز 1402از سفره خانه ای بین راهی برای تایید مناسب بودن سالن غذا خوری وسالم بودن مواد غذایی مورد استفاده در این محل ها و نظارت دقیق بر روی مواد خامه مورد استفاده در اشپز خانه ها  این واحد های پخت مواد غذای که سالم وبروز بودن مواد. کارشناسان بهداشت محیط همچنین بعد از بازدید آموزش های لازم را نیز به این واحد ها دادند در این روز از چند واحد صنفی فروش مواد غذایی نیز بازدید کردند که اگر در این واحد تخلف فروش مواد غیر مجاز یا تاریخ گذشته  را مشاهد میکردند به جدیت با این واحد برخورد می کردند 
 
 
 
 
مهدی بهمنی  
 
روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان خرم بید 
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبری : 76016
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید